Over Riverland Sports by Ewoud Blom

Wie schuilt er achter Riverland Sports?img_5460

Er stroomt al van kleins af aan een sportvirus door mijn aderen. Als kind wilde ik niks anders dan sporten. Vooral voetballen, tennissen en wedstrijdjes sprinten tegen mijn vriendjes.
Ik was altijd buiten te vinden en iets sportiefs aan het doen. Ik heb in mijn jongste jaren op atletiek en turnen gezeten, maar uiteindelijk heb ik jaren bij verschillende voetbalclubs gespeeld zoals GJS, RKC, Unitas en RKDVC. Pas zo’n drie jaar geleden heb ik de kicksen aan de wilgen gehangen.

Vanaf mijn twintigste tot zesentwintigste heb ik in het leger gediend bij de Luchtmobiele Brigade.
Hier ontdekte ik het Bootcampen – onder een andere naam, maar het sprak me direct aan:
Het is een afwisselende manier om in de buitenlucht te sporten. Zowel je uithoudingsvermogen trainen als je spieren train je. Alles wordt sterker door de vele krachtoefeningen die je doet met gebruikmaking van de omgeving. In deze tijd heb ik ook, met veel plezier, deelgenomen aan een aantal survivalruns.

Na mijn Defensietijd heb ik acht jaar in een jeugdinrichting in Zeist gewerkt.
Hier heb ik met jongeren tijdens de zomerbreak weken vaak survivalparcoursen gedaan.
Verder was ik in deze tijd veel in de sportschool te vinden en liep ik veel hard.
In 2013 liep ik de Nijmeegse vierdaagse en in 2015 de halve marathon van Drunen en de hele marathon van Rotterdam.

In 2016 heb ik mijn diploma “Fitnesstrainer A” gehaald en besloten het roer om te gooien om mijn allergrootste passie te volgen. Daarom heb ik Riverland Sports opgezet om mijn passie uit te kunnen voeren maar ook over te brengen op iedereen die bij ons komt sporten. Naast het fysieke wil ik me ook mentaal blijven ontwikkelen door te blijven leren en cursussen te volgen om zo ook de nieuwe trends snel in het vizier te hebben!

Passie, enthousiasme en teamwork zijn een aantal sleutelwoorden die bij Riverland Sports passen. Ondanks mijn Defensietijd hoef je geen drill-instructor te verwachten. Wel spoor ik je aan om lekker te sporten en je grenzen te verleggen.

Mijn naam is Ewoud Blom, 40 jaar en de eigenaar/ trainer van Riverland Sports.
Kom er gauw deel van uitmaken!