Ouder-kind bootcamp

Het komt je misschien wel bekend voor: je hebt het gevoel dat de weken voorbij vliegen. Stiekem zou je graag meer quality time met het gezin willen doorbrengen. En eigenlijk zou je zelf ook meer willen bewegen. Wat als je die twee nou eens kon combineren?

Dit kan! Riverland Sports start met een ouder-kind bootcamp in Hardinxveld. Ouder(s) kunnen iedere zaterdagochtend om 9:30 uur samen met hun kind(eren) sporten.

Werk je samen in het zweet door intensieve oefeningen, leerzame spelletjes en vooral veel samenwerken!

In een prachtig natuurgebied achter houthandel van Loon geeft Riverland Sports bootcamp trainingen aan volwassenen van elk niveau. Nu volgt daarop ook de ouder-kind bootcamp training.
Tijdens de uitdagende training maken we gebruik van de prachtige omgeving, elkaar en handzame tools. Zoals kettle bells, autobanden en touwen. Ook hebben we de beschikking over een hindernisbaan, monkeybar, stangen en klimtouwen.

Je zult zien dat je kind(eren) het fantastisch vind(t)(en) om hier te sporten. En jij zelf ook.

Doe mee aan de ouder-kind bootcamp

Klinkt dit als echt iets voor jouw kind(eren)? En zijn ze tussen de 7 en 13 jaar oud? En hou jij ook van buitensporten? Meld je dan nu aan!

Je kunt altijd een keer een proefles volgen. Zijn jullie daarna enthousiast, dan kun je een ouder-kind 10 trainingenkaart kopen. Deze kost 75 euro en is goed voor 10 keer samen sporten.
Of kom met het hele gezin en maakt gebruik van de Familie 10 trainingenkaart. Hierop kunnen maximaal 4 personen 10 keer meedoen aan de ouder-kind bootcamp. De Familie 10 trainingenkaart kost 85 euro.

De trainingen worden verzorgd door Ellen Stuut-van Driel en Ewoud Blom.

Aanmelden voor de trainingen kan via het contactformulier.

Aanmelden training