Full Body Training

Het alternatief voor de sportschool!

Speciaal voor wie graag binnen traint en voor wie graag zo effectief mogelijk traint is er de Full Body Training. De naam zegt het al: je hele lichaam komt in shape dankzij deze training.

Ik ben sterker en fitter dankzij de trainingen van Ewoud. Echt een aanrader! - Marjan    

Hoe werkt dat?

De Full Body Training is een zogenaamde circuittraining. Je legt vaak meerdere ‘circuits’ af, bedoeld om je hele lichaam te trainen.
Een circuit bestaat uit verschillende oefeningen die alle spiergroepen trainen. De oefeningen worden in een bepaalde tijd uitgevoerd. De Full Body Training is dus een pittige intervaltraining, zodat je enorm veel calorieën verbrandt. En wie wil dat nou niet?

Iedereen kan deze training doen. Dus jij ook!
Je kunt de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wilt. Wij verwachten en hopen alleen maar dat jij jouw 100% geeft. Full Body Training heeft vele voordelen. Al na een aantal trainingen zul je merken dat je lichaam mooi gevormd wordt en je uithouding verbeterd is.

Waarom meedoen met circuittraining

– Je lichaam sterker maken
– Uitdagend alternatief voor de sportschool
– Veel calorieën verbranden
– Geen drill instructor, wel positieve aanmoediging
– De goedkoopste in de regio

Ook deze training wordt in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers gegeven. Elkaar aanmoedigen, helpen en de gezelligheid brengen je verder dan je ooit voor mogelijk hield!

Wil je het eens proberen? Je kunt vrijblijvend een keer meetrainen: de proefles is gratis.

BEKIJK TIJDEN

Circuittraining crossfit GorinchemCircuittraining Gorinchem