Bootcamp

Riverland Sports geeft bootcamp lessen in Hardinxveld-Giessendam, in het prachtige natuurgebied aan de Merwede. Een geweldige plek waar je omgeven bent door groen en we stevige workouts kunnen doen. Elke training is anders!

Alleen hardlopen werd wat saai, dus gekozen om daarnaast ook mee te gaan trainen met Riverland Sports. Sindsdien al meerdere grenzen verlegd en nu aan het trainen voor mijn eerste mudrun! Fijne, persoonlijke begeleiding. En ook gewoon gezellig, erg belangrijk! - Marjan    

Tijdens de standaard bootcamp in Hardinxveld-Giessendam volgen de oefeningen zich in een lekker tempo op, zonder dat daarbij de juiste techniek verloren gaat. We maken daarbij gebruik van het terrein, je eigen kracht en soms materiaal zoals battle ropes of autobanden.

Waarom meedoen

– Je lichaam sterker maken
– Sporten in de buitenlucht
– Veel calorieën verbranden
– Geen drill instructor, wel positieve aanmoediging
– De goedkoopste in de regio

Heb je een aardige conditie en kun je zo’n 20 minuten achter elkaar hardlopen dan ben je zeker geschikt voor de bootcamp lessen.

Bootcamp trainingen in Hardinxveld

Elke week zijn er verschillende bootcamp trainingen in Hardinxveld. Deze vinden plaats op het terrein achter houthandel Van Loon, Rivierdijk 31.

Wil je voor het eerst mee doen, meld je aan voor de gratis proefles om te kijken of bootcamp bij je past. Door hieronder te klikken ga je naar de tijden van de trainingen.

BEKIJK TIJDEN