Aqua bootcamp

Hou je van bootcampen en zwemmen dan is dit een unieke combinatie voor je. Van juni tot en met september is er in Hoogblokland in samenwerking met zwembad de Hoge kamp, een Aqua bootcamp. 30 minuten trainen op het sportveld en 30 minuten trainen in en rond het zwembad.

Alleen hardlopen werd wat saai, dus gekozen om daarnaast ook mee te gaan trainen met Riverland Sports. Sindsdien al meerdere grenzen verlegd en nu aan het trainen voor mijn eerste mudrun! Fijne, persoonlijke begeleiding. En ook gewoon gezellig, erg belangrijk! - Marjan    

Aqua bootcamp: uniek sporten op land en in water

In een enthousiaste groep zal je het eerste half uur, onder professionele begeleiding, bootcampen op het sportveld naast het zwembad. Een full body workout waarin veel calorieen worden verbrand doormiddel van spierversterkende oefeningen. Je traint met de omgeving, elkaar of met handzame tools als battleropes, kettle bells etc etc.

Na dit half uur ga je het zwembad in waar je ook een full body workout zal ondergaan. In en rond het zwembad doe je verschillende oefeningen waar je sterker en fitter van zult worden.

Kortom een heerlijke training in het zomerseizoen! Iets voor jou? Meld je dan aan via de site en ga voor de “aqua bootcamp” 10 trainingenkaart.

aqua bootcamp

Waarom meedoen

– Je lichaam sterker maken
– Sporten in de buitenlucht
– Veel calorieën verbranden
– Geen drill instructor, wel positieve aanmoediging
– De goedkoopste in de regio

Heb je een aardige conditie en kun je zo’n 20 minuten achter elkaar hardlopen dan ben je zeker geschikt voor de bootcamp lessen.

Wil je voor het eerst mee doen, meld je aan voor de gratis proefles om te kijken of bootcamp bij je past. Door hieronder te klikken ga je naar de tijden van de trainingen.

BEKIJK TIJDEN